ponedeljek, 16. februar 2015

Delo od doma,prek interneta

SFI(Strong future international)marketing group je podjetje,ki se ukvarja s prodajo raznoraznih proizvodov in različnimi storitvami.Podjetje je leta 1998 ustanovil g. Gery Carson iz Nebraske (USA).
SFI je daleč največje podjetje na svetu,saj ima mrežo s kar preko milijon sodelavci v več kot 190 državah po celem svetu.
V SFI družbi se nahaja spletna trgovina Triple Clicks,v kateri je preko 100.000 proizvodov z vsega sveta.V tej trgovini kupuje preko 1,5miljona registriranih kupcev.
Če želite zaslužiti nekaj dodatnega denarja, je vse odvisno od vas,koliko truda in volje do dela boste vložili v ta posel.
Zaslužek je neomejen,lahko služite kolikor si boste zadali.Naj vam pa povem,da brez dela ne bo nič.Obljube,ki jih vidite na spletu v raznih oglasih, kako zaslužiti prek interneta bajne vsote čez noč,verjemite,to so prazne obljube.Pri nas boste prvi mesec imeli učenje o poslu.Delali boste dnevne naloge,tedenske naloge,nabirali točke,brali ogromno informacij kako poteka delo v SFI,skratka nič težkega,le prvi mesec je treba pridobiti čimveč informacij,da boste potem delali vse te naloge rutinsko in,da boste znali druge podučiti kako in kaj.Vzelo vam bo na dan kako urico vašega časa.
Pomoč vam je na voljo vsak trenutek,vsak član SFI vam bo z veseljem priskočil na pomoč,saj je moto te družbe delati skupinsko.
Če delamo vsi,imamo vsi zaslužek.
Zaslužek se začne z malimi zneski,ampak,če delate s pomočjo skupine,vam bo v prihodnjih mesecih ta zaslužek rastel in možnosti kako zaslužiti,je pri SFI ogromno.
Ko se prebijete skozi prvi mesec,gre potem vse lažje.Važno je,da se prvi mesec čimveč naučite.
Ne bo vam žal,lahko poskusite,saj je pri tem poslu najlepše to,da vam ni potrebno nič vlagati,vse je popolnoma brezplačno in svoj posel ustvarite praktično iz nič.
Če vas je prepričalo to kar ste prebrali,se lahko registrirate tukaj

Kontakt: tnjsln@gmail.com




Ni komentarjev:

Objavite komentar